Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Prin utilizarea http://www.dekocasi.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul http://www.dekocasi.ro se supune legilor din România.

Acceptând acești termeni și condiții, declarați că aveți cel puțîn vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majoratului în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul permitand oricăruia dintre dependenții dvs. minori să utilizeze acest site.

Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici în utilizarea serviciului nu puteți încălca legile din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la, legile drepturilor de autor).

Incălcarea oricăruia dintre termeni va duce la încetarea imediată a serviciilor dvs.

Dispoziții inițiale
Site-ul https://www.dekocasi.ro este proprietatea COLIBA MINODORA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA , cu sediul în loc. Giarmata Vii, str. Naturii, nr. 5, judetul Timis, telefon: +40765-360.036, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. .F35/1383/2023, Cod unic de inregistrare 48654760, ce poate fi contactată la adresa de email [email protected].

COLIBA MINODORA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA asigura si administreaza operațional procesul de comerț electronic al site-ului https://www.dekocasi.ro

Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, Dekocasi precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă administratorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

Definirea noțiunilor utilizate
În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă și este înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul Cumpărător (sau imputernicitul acestuia).

VÂNZĂTOR – COLIBA MINODORA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA , cu sediul în loc. Giarmata Vii, str. Naturii, nr. 5, judetul Timis, telefon: +40765-360.036, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. .F35/1383/2023, Cod unic de inregistrare 48654760 și înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul de Furnizor.

PRODUSE ȘI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate respectiv prestate de către VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI și sunt reprezentate prin decorațiuni achiziționate de către Cumpărător, care corespund descrierii din cataloagele și documentația producătorilor, ale căror caracteristici au fost agreate de Cumpărător și inscrise în comandă, respectiv factură.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR prin care VÂNZĂTORUL este de acord să livreze PRODUSE ȘI SERVICII și CUMPĂRĂTORUL este de acord să primească aceste PRODUSE ȘI SERVICII și să facă plata acestora.

CONTRACT – o comandă validă, confirmata de către VÂNZĂTOR.

SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile din PRODUSE ȘI SERVICII așa cum sunt precizate în COMANDA.

Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 812 din 18.11.2003, în special în art. 9-14 și nu sunt afectate prin prevederile privitoare la Termeni și Condiții.

Informaţii privind produsele şi preţul lor
Dekocasi produce şi comercializează lumanari parfumate din ceara de soia si obiecte de decor si articole de uz caznic din rasina ecologica.. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ. Produsele Dekocasi sunt realizate şi decorate manual, de aceea micile diferențe între imaginea produselor pe website și produsul real nu pot fi considerate defecte.

Prețurile practicate de Dekocasi pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi nu includ TVA, deoarece Dekocasi este companie neplătitoare de TVA. La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător – vezi Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare.

Încheierea acordului de cumpărare
VÂNZĂTORUL va informa CUMPĂRĂTORUL, prin telefon, email sau sms despre confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către VÂNZĂTOR, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare și confirmare ferma a comenzii și, în consecință, NU semnifică încheierea contractului la distanță.

Dacă VÂNZĂTORUL confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea VÂNZĂTORULUI către CUMPĂRĂTORULUI, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către VÂNZĂTOR a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de CUMPĂRĂTOR.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin e-mail, sms sau telefon de către Dekocasi că produsul a fost expediat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind documentele fiscale. (Factura de marfă și respectiv Factura de servicii).

Dekocasi își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 14 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz al comenzii.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare prealabilă, la latitudinea noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la Dekocasi până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul companiei.

Metoda de plată
Platile se efectueaza prin card bancar prin Euplatesc(Visa/Mastercard) sau ramburs in numerar la primirea coletului.

Pentru plata cu cardul este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Metode de livrare
Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Timisoara şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 12:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în 48h. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 48-72h(doar în zilele lucrătoare). Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Pentru comenzile de până la 350 RON, costul de livrare prin curier este de 15 RON pe teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 350 RON beneficiază de transport GRATUIT (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email [email protected].

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Timpii de livrare pot suferi modificări în perioadele de reduceri, sau în timpul sărbătorilor legale, sau dacă sunt astfel anunțați pe site.

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 350 lei (chiar dacă valoarea de achiziție este mai mare de 350 lei).

Comenzile primite vineri, sâmbătă și duminică vor fi livrate curierului luni sau marți, în ordinea primirii comenzilor.

Pentru bunuri care nu se mai află în stoc, dar care dispun de opțiunea de plasare de comenzi se adaugă o perioadă de 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru alimentarea stocului înainte ca produsul să poată fi livrat.

Garanții
Toate produsele beneficiază de garanție de conformitate conform legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanțiile asociate acestora. În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de maxim 30 de zile de la data în care cumpărătorul a sesizat lipsa de conformitate a produsului.

Produsele comercializate de către Dekocasi sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de fabricație. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de fabricație, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție pentru produsele noi este de 30 de zile calendaristice.

Garanția pentru produsele Dekocasi este valabilă doar dacă produsele au fost folosite pentru scopul pentru care au fost produse și dacă nu prezintă defecte datorate folosirii, îngrijirii sau depozitării neadecvate.

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de documentele de achiziție din magazinul Dekocasi.

Politica de Retur
Potrivit legislației în vigoare, CUMPĂRĂTORUL are dreptul să notifice în scris Vânzătorul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare. Prețul integral al produsului, minus costul transportului, va fi rambursat prin aceeasi metoda prin care a fost efectuata plata comenzii in termen de maxim 14 zile lucratoare.

Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Cu toate acestea, puteți schimba lumânarea neutilizată sau obiectele de decor si articolele de uz caznic cu altul de aceeași dimensiune și preț, cu alt produs din stoc, dacă aroma sau forma si culoarea nu este pe placul tau,  transportul fiind suportat de CUMPĂRĂTOR.

Taxele de livrare nu vor fi rambursate. Costul livrării returului vă fi suportat de CUMPĂRĂTOR. Coletele rambursate trebuie trimise la adresa str. Ecoului, nr. 1, bl. 135, sc. B, ap. 10, Timisoara, jud. Timis, cod postal 300252, cu optiunea “deschidere colet” bifata, ne rezervam dreptul de a refuza coletul, daca aceasta optiune nu este indeplinita.

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la [email protected] .

Bunurile trebuie returnate către Dekocasi la adresa: str. Ecoului, nr. 1, bl. 135, sc. B, ap. 10,  Timisoara, jud. Timis, cod postal 300252.

Pentru orice informații suplimentare cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la [email protected] .

Pentru orice reclamatii vă rugăm să ne contactați la [email protected] .

Drepturi de Autor
Toate informațiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea Dekocasi și nu pot fi folosite de către utilizatorii http://www.dekocasi.ro decât în scopul de informare cu privire la produsele și serviciile oferite sau achiziția de produse și servicii.

Dacă doreşti să foloseşti informațiile, imaginile, textele sau orice alte materiale de pe http://www.dekocasi.ro în orice alt scop, vă rugăm să ne contactaţi la [email protected]  şi să ne cereţi dreptul de folosire.

Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice porțiune a serviciului, utilizarea serviciului sau accesul la serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră.

Comentarii utilizatori, feedback și alte trimiteri
Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu, participări la concurs) sau fără o cerere de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel (colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, în orice moment, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim în orice alt mod orice comentariu pe care ni l-ați transmis. Nu avem și nu vom avea nicio obligație (1) să păstrăm orice comentarii în mod confidențial; (2) să plătească despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3) pentru a răspunde la orice comentarii.

Este posibil, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm, să edităm sau să eliminăm conținutul pe care îl considerăm, la propria noastră discreție, ilegal, ofensator, amenințător, calomniant, defăimător, pornografic, obscen sau în alt mod inacceptabil sau încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești termeni și condiții.

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al unei terțe părți, inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, confidențialitatea, personalitatea sau alte drepturi personale sau de proprietate de asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau altfel ilegale, abuzive sau obscene sau vor conține orice virus de calculator sau alte programe malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea serviciului sau a oricărui site web conex. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva decât dvs. sau să ne induceți în eroare pe noi sau pe terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice comentarii postate de dvs. sau de orice terță parte.

Limitarea răspunderii
Nu garantăm, nu reprezentăm sau garantăm că utilizarea serviciului nostru vă fi neîntreruptă, în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea serviciului vor fi exacte sau fiabile.

Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pe perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul în orice moment, fără a vă notifica.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Toate produsele și serviciile livrate către dvs. sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expresă, fie implicit, inclusiv toate garanțiile sau condițiile implicite de comercializare, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu și neîncălcare.

In niciun caz directorii noștri, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, contractanții, stagiarii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru nici un prejudiciu, pierdere, reclamație sau orice fel de direct, indirect, incidental, punitiv, daune speciale sau consecutive de orice fel, inclusiv, fără limitare, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, delict (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau altfel, care rezultă din utilizarea de către dvs. a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate utilizând serviciul sau pentru orice altă reclamație legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în orice conținut , sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel suferită că urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră vă fi limitată în măsura maximă permisă de lege.

Forță majoră
Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră, în conformitate cu legislația în vigoare.

Solutionarea litigiilor
CONTRACTUL este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Cumpărător se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Timisoara.