Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dekocasi  (dekocasi.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: Fan Curier si DPD

Transport gratuit pentru comenzile mai mari de 350 Lei

Transportul este gratuit in aria de acoperire Fan Courier și DPD pentru comenzi de peste 350 Lei, iar pentru comenzi sub 350 Lei costă numai 15 RON. Livrările se fac prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier sau DPD. La Dekocasi.ro suntem determinați să îți oferim cea mai rapidă livrare posibilă. Știm că orele par zile din momentul cumpărării unui produs până în momentul în care îl ai în mână, de aceea încercăm să scurtăm cât mai mult acest timp! Comenzile făcute în weekend sau în timpul sărbătorilor (Paște, Crăciun, prima zăpadă, 1 Mai) sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

Comenzi

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Aceasta solicitare trebuie transmisa prin e-mail la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0765360036.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail. 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Toate sumele aferente produselor returnate se ramburseaza prin transfer bancar in contul furnizat de dumneavoastra. Exceptie fac comenzile online achitate cu cardul. In cazul acesta, suma va fi rambursata in contul cardului din care s-a efectuat plata.

Expediere

Expediati produsele la adresa Str. Ecoului, nr. 1, bl. 135, sc. B, ap. 10, Timisoara, jud. Timis, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 30 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 zile.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura. Este important sa luati in calcul ca prin natura lor, obiectele pentru decor in stil vintage sau lucrate manual pot avea mici imperfectiuni (mici bule sau mici zgarieturi ale materialului).

În cazul în care după livrarea produsului îți dai seama că mărimea nu se potrivește sau nu îți place culoarea sau orice alt motiv pentru care nu ești deplin mulțumit de produsele comandate, stai liniștit, avem o politică de schimb și returnare corecta: Primul schimb de masuri sau returul pentru neconformitate sunt gratuite pentru comenzi peste 350 Lei.