Skip to content Skip to footer

Clienții și partenerii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem, de aceea atunci cand un client ne propune o colaborare pentru un articol personalizat, facem tot posibilul pentru a ajunge impreuna la un rezultat, astfel încat clientul nostru să fie extrem de mulțumit! Crina ne-a ales pentru fabricarea suporturilor cu fulgi aurii de bijuterii, si ii multumim pentru colaborarea frumoasa si pentru ca a avut incredere in noi sa obtinem un rezultat cat mai pretios.

ClientBijuteria DiamantDataNoiembrie, 2021AutorMinodora ColibaShare

Farmecul articolelor lucrate manual

Fulgii aurii sunt folositi pentru a aduce un element plin de farmec unui articol, adaugă o sclipire de aur, in general ei sunt de asemenea folositi pe bomboane și cupcakes-urilor; si frecvent utilizate de barmanii îndrăgostiți pentru a adăuga pete de aur plutitoare băuturilor alcoolice.

Ii folosim in bucăți mici pentru a decora articolele noastre, frunza de transfer este de preferat atunci când se acoperă o suprafață mare, un platou sau alt obiect util.

Lucram cat mai atent

Fulgii aurii sunt delicati și pot fi dificil de utilizat. Se rup cu ușurință și se pot șifona și, pentru că sunt atât de subțiri, fulgii aurii vor exploda dacă sunt prinsi de o mică rafală de aer (inclusiv respirația). Se va lipi și de piele dacă este atinsă și va deveni inutilizabilă. Prin urmare, este important sa lucram cat mai atent, folosind o pensulă sau o penseta curată și uscată, o pereche de mănuși de bumbac este de asemenea de ajutor.

Suntem diferiti pentru ca vrem sa FII MULTUMIT!

Fiecare poza primita si fiecare mesaj de multumire primite de la clientii nostri ne umple inima de satisfactie si ne motiveaza sa mergem mai departe si sa facem si mai multe lucruri frumoase pentru cei care apeleaza cu incredere la noi.