Skip to content Skip to footer
ClientMinelabDataAprilie, 2021AutorMinodora ColibaShare

Atmosfera intima

Pentru o atmosferă prietenoasă și intimă, alege un sfeșnic ornamental, o candelă sau un suport de lumânări ca obiect decorativ pentru sufragerie, dining, dormitor, bucătărie sau spațiul exterior.

Lumânările îi conferă casei tale intimitate, indiferent de ce zi a săptămânii este. Iar gama noastră de suporturi pentru lumânări te poate ajuta să creezi cadrul perfect. Alege dintre sfeșnicele elegante și suporturile decorative pentru lumânări pastilă. Vor conferi o tușă specială chiar înainte să aprinzi chibritul!

Lumânările sunt ideale dacă îți dorești o seară liniștită în care să te uiți la un film sau să citești o carte.

Este un cadou ideal atemporal.

Indiferent daca doriti sa creati un mediu Zen sau o atmosfera sofisticata, aceste suporturi de lumanare va pot oferi inspiratia de care aveti nevoie si ca toate produsele DeKocasi aceasta piesa unica are o calitate decorativa atunci cand nu o folosesti putand fi expusa in locuinta pentru a aduce o nota de eleganta.

Magazin online

Intra in magazin si vezi gama noastră de suporturi de lumanari decorative, suporturi de pastile lumânări, sfesnice și alte articole într-o varietate de modele și dimensiuni.