Skip to content Skip to footer
ClientArt SyudioDataNovember, 2021AutorMinodora ColibaShare

Pozele primite de la clienti

Știm căt este de important ca suprafetele din casa sa fie accesorizate intr-un mod placut, indiferent dacă aceste zone sunt rafturile goale, sau consolele de la intrarea in casa, credem că aceste suprafete trebuie aranjate plăcut vizual, cu diverse accesorii si decoratiuni, astfel incat decorul casei dumneavoastra va arata ca si cum a fost decorata de un profesionist.

Tava/platou decorativ

De aceea pozele primite de la clienti ne ajuta sa ne dam seama cum se personalizeaza articolele noastre, cum ar fi utilizarea unei tăvi pe o măsuță de cafea sau o consolă, tava decorativa fiind o modalitate excelentă de a adăuga o altă dimensiune unei suprafețe plane, precum și de a oferi un loc pentru a afisa articole grupate care altfel ar putea arăta dezordonate. Adăugarea unui element organic în tavă, cum ar fi o plantă mică, poate aduce viață și culoare grupului dvs. de articole.

Cutii decorative

Folosirea cutiilor decorative (cutia noastra de bijuterii sau suporturile de bijuterii Terrazo pot fi un articol minunat de decor cat si util) este o altă modalitate excelentă și atractivă de a adăuga stil în timp ce ascundeți telecomenzile, cheile și celelalte articole inestetice pe care le avem în jurul caselor noastre.

Inaltimi variabile

Recomandam să evitați să puneți două obiecte de aceeași înălțime unul lângă celălalt, in schimb, grupați articole de înălțimi diferite pentru a face lucrurile plăcute vizual. Unul dintre trucurile noastre preferate este folosirea cărților pentru a ajuta la ridicarea obiectelor.