Skip to content Skip to footer
ClientAnamaria WachtelDataMartie, 2021AutorColiba MinodoraShare

GHIVECE DE FLORI UNICE

Îngrijește bine plantele tale de casă și vor avea și ele grijă de tine. Potrivit științei, acestea îmbunătățesc starea psihică, reduc stresul și ajută creativitatea. Așază-ți planta cea mai de preț pe un piedestal în adevăratul sens al cuvântului folosind ghivecele și suporturile noastre de plante cu mult stil.

Colaborarea cu Anamaria Watchel si sotul ei, a fost foarte frumoasa, ei au dorit sa introduca un strop de verdeata in livingul lor, ghiveciul pentru plante suculente creeaza o atingere proaspătă și revigorantă, simpla prezență vizuală a plantelor și florilor poate face minuni pentru starea noastră de spirit.

Suporturile de flori reprezintă o metodă excelentă de a adăuga mai multă verdeață în cameră, chiar dacă spațiul pe podea este limitat. Pune-le oriunde în casă, chiar și în bucătărie, pentru a avea plante aromatice la îndemână. O regulă generală pentru un aranjament aspectuos: pune plantele mai mari pe polița de jos, iar pe cele mai mici în partea de sus.

Vesnic verde

Înconjoară-te cu plante decorative și urmărește cum înflorești.

Magazin online

Îți dorești un aspect elegant și minimalist, însă totuși vrei să ai multe plante? Atunci alege ghivece de aceeași culoare, însă cu dimensiuni diferite în care să îți pui plantele, pentru a menține un aspect general simplu și elegant, te invitam sa intri in magazinul nostru si sa descoperi modelele noastre de ghivece, care se pot personaliza in functie de stilul de decor dorit.