Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

 

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă și este înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul Cumpărător (sau imputernicitul acestuia).

VÂNZĂTOR – COLIBA MINODORA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA , cu sediul în loc. Giarmata Vii, str. Naturii, nr. 5, judetul Timis, telefon: +40765-360.036, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. .F35/1383/2023, Cod unic de inregistrare 48654760 și înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul de Furnizor.

PRODUSE ȘI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate respectiv prestate de către VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI și sunt reprezentate prin articole si decorațiuni achiziționate de către Cumpărător, care corespund descrierii din cataloagele și documentația producătorilor, ale căror caracteristici au fost agreate de Cumpărător și inscrise în comandă, respectiv factură.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între VÂNZĂTOR și CUMPĂRĂTOR prin care VÂNZĂTORUL este de acord să livreze PRODUSE ȘI SERVICII și CUMPĂRĂTORUL este de acord să primească aceste PRODUSE ȘI SERVICII și să facă plata acestora.

CONTRACT – o comandă validă, confirmata de către VÂNZĂTOR.

SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile din PRODUSE ȘI SERVICII așa cum sunt precizate în COMANDA.

Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 812 din 18.11.2003, în special în art. 9-14 și nu sunt afectate prin prevederile privitoare la

Termeni și Condiții.

Potrivit legislației în vigoare, CUMPĂRĂTORUL are dreptul să notifice în scris Vânzătorul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare. Prețul integral al produsului, minus costul transportului, va fi rambursat prin aceeasi metoda prin care a fost efectuata plata comenzii in termen de maxim 14 zile lucratoare.

Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură sau lumânări care au fost aprinse.

Cu toate acestea, puteți schimba lumânarea neutilizată sau obiectele de decor si articolele de uz caznic cu altul de aceeași dimensiune și preț, cu alt produs din stoc, dacă aroma sau forma si culoarea nu este pe placul tau,  transportul fiind suportat de CUMPĂRĂTOR.

Taxele de livrare nu vor fi rambursate. Costul livrării returului vă fi suportat de CUMPĂRĂTOR. Coletele rambursate trebuie trimise la adresa str. Naturii, nr. 5, loc. Giarmata Vii, jud. Timis, cod postal 307201, cu optiunea “deschidere colet” bifata, ne rezervam dreptul de a refuza coletul, daca aceasta optiune nu este indeplinita.

Odată ce returnarea dvs. este primită și verificată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom notifica cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării.

Procesatorul de plăți online nu are nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.

Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la [email protected]

Bunurile trebuie returnate către Dekocasi la adresa: str. Naturii, nr. 5, loc. Giarmata Vii, jud. Timis, jud.Timis, cod postal 307201

Pentru orice informații suplimentare cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la [email protected]