Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din jud. Timis şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 12:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în 48h. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 48-72h(doar în zilele lucrătoare). Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

Pentru comenzile de până la 280 RON, costul de livrare prin curier este de 15 RON pe teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 280 RON beneficiază de transport GRATUIT (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email [email protected].

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Timpii de livrare pot suferi modificări în perioadele de reduceri, sau în timpul sărbătorilor legale, sau dacă sunt astfel anunțați pe site.

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 280 lei (chiar dacă valoarea de achiziție este mai mare de 280 lei).

Comenzile primite vineri, sâmbătă și duminică vor fi livrate curierului luni sau marți, în ordinea primirii comenzilor.

Pentru bunuri care nu se mai află în stoc, dar care dispun de opțiunea de plasare de comenzi se adaugă o perioadă de 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru alimentarea stocului înainte ca produsul să poată fi livrat.