Skip to content Skip to footer
Despre noi

Sufletul obiectelor unice

Brandul Dekocasi este originar din Timișoara, orasul fiind capitala neoficială a regiunii Banatului și este primul oraș electrificat din țară și orașul de unde a pornit Revoluția din 1989 care ne-a adus democrația de astăzi. 

Dekocasi este un nume de impact ce își pune amprenta prin simplitate și printr-un stil curat, contemporan  în același timp. Este vorba despre un brand care se remarcă prin originalitate și unicitate  Acesta reprezintă ocazia de a te evidenția prin articole unice, de bun gust, îti poți îmbunătăți designul interior cu doar câteva obiecte cu stil, atent lucrate, care aduc un plus de frumos în orice încăpere.

Dekocasi îți oferă oportunitatea de a-ți exprima personalitatea prin modul în care decizi să îți decorezi casa. Lucrurile pe care le cumperi trebuie să te reprezinte, astfel încât este suficient să le privești pentru a știi exact care sunt preferințele tale în materie de estetică și stil. Obiectele rafinate transformă cu ușurință orice interior simplu într-unul de lux.

Prin obiectele create cu gust și atenție la detalii, fiecare casă devine ACASĂ, pentru că se creează un spațiu primitor, plin de personalitate în care te simți în largul tău.

Dekocasi a apărut pe piață tocmai din dorința de a crea obiecte de o eleganță aparte, care se remarcă printr-un plus de unicitate. Ceea ce îl distinge de alții și îl face cu adevărat special este faptul că toate obiectele realizate au la bază materiale naturale și ecologice.

Pentru lumânarile decorative, la Dekocasi nu facem rabat de la calitate și folosim doar ceară de soia, o ceară de origine vegetală, realizată din ulei de soia, 100% naturală. Ceara de soia nu este cancerigenă, nu emană compuși toxici la ardere și nu produce fum, întrucât nu este un derivat petrolier așa cum este parafina. De asemenea, ceara de soia nu a fost testată pe animale și nu este obținută din organisme modificate genetic.

Bucură-te din plin de un cămin cald și primitor, confortabil și unic prin aranjament și detalii! Pune accent pe calitate, fă o investiție pe termen lung și cu siguranță vei atrage admirația chiar și celor mai exigenți privitori.

Îndrăznește să fii puțin altfel și să trăiești o experiență fără egal într-un decor desăvârșit care pentru tine înseamnă ACASA!

Decoratiuni
80%
Platouri
90%
Design
85%
0 %
Produse create
0 k
Clienti fericiti
0 %
Comenzi personalizate
Ce facem

Intotdeauna urmarim perfectul imperfect al

puritatea utilitatii

si estetica

Minodora Coliba
Creative Director
Ce facem

Urmarim intotdeauna obiecte perfect imperfecte care combina puritatea utilitatii si estetica .

Minodora Coliba
Creative Director